Horaris i calendari | Selectivitat 2021

Al web Gencat podràs trobar tots els horaris de les PAU 2021, i a Pam Selectivitat també tenim un article per a que tinguis clar tot el que has de saber sobre els horaris de la Sele d’aquest any.

Com saps, hi ha quatre convocatòries: Convocatòria ordinaria, convocatòria ordinaria (TOE), convocatòria extraordinaria i convocatòria extraordinaria (TOE)

Horaris selectivitat 2021

Convocatòria ordinaria 2021 | Tribunal ordinari

Com sabeu, el primer dia de Sele és el que hi han més nervis, el dia vuit de juny és un dia important. Haureu d’estar a les 8 del matí cada dia per a la comprovació de les dades de tots els alumnes per tenir un control de la gent que fa la selectivitat aquest any.

El primer dia és dur, comença amb llengua castellana i literatura. Però tranquil, perquè amb els nostres cursos aniràs preparat!

Després del descans toca ciències de la terra i medi ambient, fonaments de les arts i matemàtiques aplicades a les ciències socials.

Prepara’t?🤔

El següent dia, és a dir, el 9 de juny fareu llengua catalana i literatura. Després del merescut descans, toca llengua estrangera. Aquest dia es important, ja que després de llengua estrangera tindreu més d’una hora per repasar les assignatures de la tarda: electrotècnia, economia de l’empresa i literatura catalana!

El tercer dia hauràs de fer la comuna d’història, estàs prepara’t, oi? Una vegada facis el descans, tindràs dibuix artístic, llatí i matemàtiques. ÀNIMS!

I per fi arriba l’últim dia! L’últim sprint per disfrutar de l’estiu! El dia 11 de juny, a les 9 del matí toca química, disseny i geografia. Un gran descans per repassar, i després biologia, cultura audiovisual, grec i tecnologia industrial!

Convocatòria ordinaria 2021 | Tribunal ordinari i Específic, transtorns aprenentatge (TOE)

Convocatòria extraordinària 2021 | Tribunal ordinari

Convocatòria extraordinària 2021 | Tribunal ordinari i Específic, transtorns aprenentatge (TOE)